Junior Digital Marketer
Wie zijn we?

Studaro helpt studenten (Belgische en internationale) om hun eerste stappen te zetten naar een professionele carrière. Vandaag ligt de focus op studiegerelateerde studentenjobs. In de nabije toekomst zal het aanbod worden uitgebreid naar pas afgestudeerd talent dat we helpen bij hun zoektocht naar een eerste werkervaring.

De klanten van Studaro zijn voornamelijk kleine en grote KMO's die hun team willen verrijken met jonge wolven op het vlak van IT, engineering, finance, marcom of sales.
Naar wie zijn we op zoek?
1
Je bent een gemotiveerde young professional die gebeten is door digitale marketing en communicatie, en je hebt al eerder werkervaring opgedaan via een stage, studentenjob, projectwerk, enz.
2
Je ben een creatieve duizendpoot die graag met content creation bezig is door middel van een (digitale) pen, camera en grafische feeling. Je houdt je zowel bezig met het creëren van relevante en uit het oog springende content voor onze verschillende doelgroepen, alsook met het technische marketingluik zoals SEO, sociale media advertisement en data tracking.
3
Enige basiskennis in graphic & web designing en video editing is je niet vreemd. Coderen komt er niet bij te kijken!
4
Je kan je perfect uitdrukken in het Nederlands en communiceert vlot in het Engels.
5
Werken in een snel evoluerende omgeving binnen een start-up schrikt je niet af. Je ziet het als een uitdaging om mee te werken aan de groei en neemt hierin eigen initiatieven. Je hebt de hands-on en can do-mentaliteit die bij elke start-up onmisbaar zijn.
6
Anderen omschrijven je als open-minded, positief, enthousiast en een teamplayer.
Benefits
We bieden je de kans te werken in een internationaal gezinde startup waar we bewust kiezen voor hoge ambities binnen een lossere en collegiale sfeer.
We zijn een jong team dat veel belang hecht aan "leren". Je krijgt de kans om workshops of andere opleidingen te volgen.
Een (on)betaalde stageplek, afhankelijk of de stage binnen je curriculum valt of niet. Ook mogelijk als een eerste werkervaring na het afstuderen.
Je hebt de vrijheid om op een autonome manier te werken en wordt gestuurd door en beoordeeld op basis van resultaten en inzet.
CV
Contact
Als je vragen hebt kan je bellen of mailen naar de HR-verantwoordelijke:

T: +32486/31.28.56
E: lorenzo@studaro.com
Address: Address: Port Arthurlaan 11, 9000 Gent
Made on
Tilda